Sen

SEN-activiteiten

Subcategorieën

Meditaties 43 Activiteiten

Cursussen 12 Activiteiten

01
Jul
2022

Speciale verjaardagsactie 5-beurtenkaart 20 jaar Reiki-ervaring

01-07-2022 12:50 - 31-12-2022
222,00€
Speciale verjaardagsactie 5-beurtenkaart 20 jaar Reiki-ervaring Twintig jaar geleden kwam ik in contact met Reiki. Het heeft mijn leven in de kern intens veranderd. Mijn diepste wens is deze mooie Levensenergie zoveel mogelijk te helpen verspreiden. Ik hoop dat deze speciale verjaardagsactie hiertoe een steentje kan bijdragen…. De actie bestaat uit een 5-beurtenkaart voor een speciale verjaardagsprijs! Er zijn maar 20 kaarten ter beschikking dus wees er snel bij want op = op!!!
05
Nov
2022

SENdag pakket 4 workshops

SENdag pakket 4 workshops Dit is de link voor DE BUNDEL van 4 workshops op onze tweede SENZIJNDAG. De workshops dit jaar zijn: adem je gezond, een geurvisite, stemklanken geven energie en als kers op de taart sluiten we af met een Soundjourney! Gastspreker dit jaar is Monique Segers, een aromatherapeute in hart en nieren die ons gepassioneerd zal vertellen over de kracht van geuren en ons deze krachten zelf zal laten ervaren in de workshop Geurvisite! Er is geen lunch voorzien, wel kan je tijdens de middagpauze van anderhalf uur je culinair laten verwennen in de Brasserie Koevert of je eigen lunch meebrengen. Welkom welkom welkom!!!
05
Nov
2022

SENDAG workshop 1 Adem je gezond

SENDAG workshop 1 Adem je gezond “Ademen is hét levenselixir van ieder levend wezen, het is dé bron van ons zijn.” (Liesbeth) Juist ademhalen is de sleutel die je helpt binnen een paar seconden je stress te verminderen, rustiger doet worden, je focus en concentratie verhoogt, je emoties te reguleren, je meer levensenergie te geven, je beter laat slapen… Velen van ons hebben een onnatuurlijk adempatroon, vaak als gevolg van stress. Hoe we ademhalen is van grote invloed op onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid. We ademen soms te snel, te veel, te oppervlakkig, te hoog, door de mond,…. Vaak zijn we er ons ook niet van bewust dat we dit overdag maar ook ’s nachts doen. Wil je die sleutel, die de ademhaling is voor ons welzijn, nog eens bewust onder de loep nemen met heel eenvoudige oefeningen? Dan nodig ik je uit om met deze workshop mee te doen en onze SENdag te starten!
05
Nov
2022

SENDAG workshop 2 Geurvisite

SENDAG workshop 2 Geurvisite We geloven dat we allen in oorsprong beschikken over de intelligentie om onszelf terug in balans te brengen, als we toegang hebben tot gezonde voeding en andere ondersteunende middelen zoals de levenskrachten aanwezig in de plantengeurstoffen. Monique zou je graag laten ontdekken hoe zuivere geuren een onderdeel kunnen zijn van je gezondheidszorgprogramma, zowel thuis als op de werkvloer. Ontdek een geursamenstelling die je laat genieten van je uniek-zijn . Een geur kan voelen als de vreugde en sensualiteit van bloemen, als de stille kracht van bomen en wortels, als de pittigheid van kruiden en specerijen. Laat je eens meevoeren op hun trillingen terwijl je een bad of douche neemt, de huid van je voeten, je benen, je gelaat zorgvuldig inwrijft met geurige natuurkracht, je werkruimte verfrist met een geurige spray,… Welkom op deze geurvisite, die je meevoert naar de wonderlijke wereld van de aromatherapie. Monique is 65 jaar geleden geboren in Antwerpen. Ze studeerde Secretariaat Moderne Talen en heeft haar werkende carrière doorgebracht in administratieve functies. In 2009, via een CM-workshop van Veerle Waterschoot, is Monique in contact gekomen met Aromatherapie. Sindsdien heeft ze zowat alle trainingen en workshops gevolgd rond dit thema. “Dankzij Aromatherapie en de Chinese Geneeskunde, dat mijn man gestudeerd heeft, is onze medicijnkast zo goed als leeg. Wel vind je door het hele huis de blauwe flesjes etherische oliën en hydrolaten.” zegt Monique. Sinds 2012 verdeelt ze op kleine schaal Oshadhi-producten. Oshadhi staat voor een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit, aanwezig in het rijke en uitgebreide aanbod aan etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en natuurlijke cosmetica. Naast Aromatherapie, zijn Monique haar interesses heel breed, o.a. kristallen, waar ze ook al vele jaren les in volgt, spiritualiteit in brede zin en zelfontwikkeling.
05
Nov
2022

SENDAG workshop 3 Stemklanken geven energie

SENDAG workshop 3 Stemklanken geven energie Mensen gaan op zoek naar wat hen energie geeft. Stemgeluid is trilling, trilling is energie. Als je samen zingt, breng je samen de energie hoger, het effect wordt groter! Geen enkel instrument is zo puur als je eigen stem. Stel dat we de trilling van onze eigen stem eens bewust inzetten, wat zouden we dan kunnen ervaren? Voor deze workshop is geen stemervaring nodig, is ‘mooi’ kunnen zingen niet van tel… Enkel het jou durven openstellen om klank te maken met je eigen stem en je gedragen voelen door de klank van de groep. Ga mee op ontdekkingstocht naar de kracht van je eigen stem.

Over Liesbeth

Liesbeth Verbeek is gepassioneerd door stem en klanken. In haar hulp verlenen aan mensen, past zij creatieve therapievormen toe, verschillende coachingsystemen, stembevrijding, lichaamswerk, energiewerk en meditatie.


Sen

Paul Bellefroidlaan 29/9
     3500 Hasselt
Schrijnbroekweg 24
3520 Zonhoven
+32 477 69 41 49
Contacteer me
Facebook

Therapievormen

Werken met verschillende technieken, ook los van stemproblemen, neemt alsmaar een groter deel in van mijn praktijk.

HappinesscoachingHappinesscoaching
Script-as-methodeScript-as-methode
Cranio-sacraal-therapieCranio-sacraal-therapie
KlankhealingKlankhealing
ReikiReiki